Jongensfiets

Spirit fietsen is een zeer innoverend fietsenmerk, wat vele verkooppunten heeft door heel Nederland. De jongensfietsen van Spirit zijn van zeer goede kwaliteit en dit voor een scherpe prijs. Spiritfietsen.nl heeft een divers assortiment samengesteld om u te kunnen voorzien van leuke, moderne en kwalitatief hoogwaardige jongensfietsen.

Jongensfiets kopen

Bij Spirit fietsen kunt u terecht voor allerlei verschillende jongensfietsen. Zo hebben wij crossfietsen en transportfietsen voor jongens in de leeftijd van 3 tot en met 14 jaar. Na deze leeftijd stappen jongens meestal over op een volwassen herenfiets. Bent u op zoek naar een stevige jongensfiets voor uw zoon waarmee hij naar bijvoorbeeld school of eventuele activiteiten kan fietsen? Dan is de Spirit Cargo wellicht een geschikte keuze. Deze transportfiets heeft ruimte voor veel bagage door de handige voor- en bagagedrager. De fiets beschikt ook over een gesloten kettingkast om vuil tegen te houden en bevat een terugtraprem en een handrem. Een fiets die er erg veel op lijkt is de Spirit Cargo N3, dit is een jongensfiets 3 versnellingen. Het verschil tussen de normale Spirit Cargo en de N3 zit hem in de 3 Shimano Nexus versnellingen, deze zijn voor het gemak.

Jongensfiets crossfiets

Uiteraard kunt u bij Spirit fietsen ook terecht voor een leuke jongens crossfiets. Wij hebben namelijk crossfietsen met de leukste designs. De Spirit BMX Cheetah is een crossfiets met een extra stevig stalen frame en zowel het stuur als het zadel zijn in hoogte verstelbaar. Vooral de velgen van deze jongens crossfiets zijn een echte eyecatcher, deze hebben namelijk een ander uiterlijk dan andere jongensfietsen. Deze stoere jongens crossfiets is beschikbaar in 3 verschillende kleuren.

Over Spirit

Spirit is een fietsenmerk dat is ontstaan in Nederland en het merk wordt gevoerd door Spirit bikes en geheel ontwikkeld in eigen beheer. Het merk Spirit heeft in totaal 137 verkooppunten, waarvan 116 in Nederland, 17 in België, 2 in Duitsland, 1 in Engeland en 1 in Ierland. Spirit streeft altijd naar de beste beste kwaliteit voor de scherpste prijzen. Er wordt dus nooit teveel voor een Spirit fiets betaald terwijl u wel gebruik kunt maken van de optimale rijeigenschappen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het design van de fietsen. Spirit is een bewegend merk en dit brengen wij terug in de variatie aan modellen, het kleurgebruik en de prints. Deze zijn stuk voor stuk anders en passen bij de trends van het jaar.  

Contact

Wilt u meer weten over het merk Spirit of over de jongensfietsen binnen ons assortiment? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken op info@spiritbikes.nl of bellen op 085-0160047. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 - 18:00. Onze klantenservice streeft ernaar om uw e-mail altijd binnen 1 werkdag te beantwoorden.