Transportfiets van Spirit

Alles gemakkelijk meenemen op de fiets? Het is mogelijk met een Spirit transportfiets. Transportfietsen worden steeds populairder en dat is ook niet zo gek, dankzij de handige voordrager heeft u altijd genoeg plek voor uw tassen en andere spullen. Ook zitten er op alle transportfietsen een bagagedrager, waardoor er eventueel ook spullen achterop de fiets kunnen worden geplaatst.  

Transportfietsen van Spirit zijn praktisch

Transportfietsen kunnen zelfs nog praktischer worden: Met een mand of krat voorop zit u nooit meer onhandig op de fiets met spullen die u nergens kwijt kunt. Het is daarom ook niet vreemd dat transportfietsen steeds meer worden gebruikt voor kindervervoer of natuurlijk de boodschappen.  

De transportfiets is goed voor het milieu

Wat vooral ook erg mooi is aan de transportfiets, is dat naast het praktische gedeelte, de fiets ook erg milieuvriendelijk is. Mensen vinden het makkelijk (en vaak ook leuker) om de boodschappen op de fiets te doen, maar met een normale fiets is dit een lastige klus. Met de komst van de transportfietsen is dit wel mogelijk geworden en daardoor blijft de auto steeds vaker voor de deur staan, wat natuurlijk ook nog is erg goed is voor het milieu. De fietsen zijn in verschillende versies beschikbaar. Zo kan de klassieke variant zonder versnellingen een goede optie voor u zijn, maar er zijn ook transportfietsen met meerdere versnellingen. Bekijk bijvoorbeeld de Spirit Cargo transportfiets 28 inch.