Vouwfietsen

Bij Spirit kunt u terecht voor allerlei fietsen, van damesfietsen tot aan herenfietsen en van kinderfietsen tot aan vouwfietsen. Bij een vouwfiets kunt u gebruik maken van de combinatie van comfort en gemak. Een vouwfiets is in een paar seconden in te klappen en is geschikt voor zowel lange als korte ritten. Hierdoor is een vouwfiets ook zeker geschikt als vervoermiddel naar werk of school.

Vouwfiets bestellen

Binnen het assortiment van Spirit zijn er allerlei verschillende fietsen beschikbaar. Voor de fietser die ver moet reizen en het makkelijk vindt om van bijvoorbeeld huis naar het station te fietsen, is een vouwfiets erg handig. De Spirit Bend is een vouwfiets waarbij u een combinatie van comfort en gemak ervaart, deze fiets is namelijk in slechts enkele seconden in te klappen. De fiets is geschikt voor zowel korte als lange ritten, ook bevat de fiets 6 versnellingen, een zijstandaard en is zowel het zadel als het stuur in hoogte verstelbaar. De vouwfiets bevat 20 inch wielen en is door al deze specificaties ideaal voor woon- werkverkeer, maar ook zeker geschikt voor recreatief gebruik.

Goedkope vouwfiets

Wilt u graag goedkope vouwfietsen inkopen? Dan is de Spirit Travel een geschikte vouwfiets. Deze fiets is beschikbaar in de kleuren mat-zwart en mat-grijs, bevat 6 shimano versnellingen, v-brakes voor en achter en ook bij dit model is het zowel het zadel als het stuur verstelbaar. Het verschil met de Spirit Bend is dat dit model een stalen frame bevat en de Spirit Bend een aluminium frame, ook heeft de Spirit bend LED verlichting voor- en achter en de Spirit Travel heeft reflectoren voor- en achter. Voor de fietsers die graag op een vouwfiets fietsen hebben wij dus ook voldoende keuze!

Over Spirit

Spirit is een fietsenmerk uit Nederland dat wordt gevoerd door Spirit bikes en geheel wordt ontwikkeld in eigen beheer. Spirit streeft altijd naar de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen. Hoewel u wel gebruik kunt maken van de optimale rijeigenschappen van onze fietsen, zal u nooit teveel betalen voor een Spirit fiets. Ook wordt er daarnaast veel tijd besteed aan de designs van de fietsen. Dit brengen wij terug in de wisselende modellen, het kleurgebruik en de prints. Deze zijn stuk voor stuk anders en zijn afgestemd op de trends van het jaar. Daarnaast is Spirit een betrouwbaar fietsenmerk en worden de fietsen altijd op tijd geleverd. Het merk Spirit heeft in totaal 137 verkooppunten, waarvan 116 in Nederland, 17 in België, 2 in Duitsland, 1 in Engeland en 1 in Ierland. Door de vele verkooppunten is er altijd wel een fietsendealer in de buurt waar u een Spirit fiets kunt kopen.  

Contact

Wilt u een goedkope vouwfiets kopen of heeft u vragen over onze vouwfietsen? Wees dan vooral niet bang om contact met ons op te nemen! U kunt ons bereiken op info@spiritbikes.nl of bellen op 085-0160047. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 - 18:00. Onze klantenservice streeft ernaar om uw e-mail altijd binnen 1 werkdag te beantwoorden.