Moederfietsen

Bij Spirit Fietsen kunt u terecht als u op zoek bent naar een goede moederfiets. Spirit presenteert u een brede variatie aan fietsen van goede kwaliteit. Spirit is een Nederlandse fietsenmerk en wordt geheel in eigen beheer gevoerd en ontwikkeld.

Moederfiets kopen

Bij Spirit kunt u terecht voor het inkopen van allerlei soorten damesfietsen, een populair model onder de dames is bijvoorbeeld de moederfiets. De Spirit Carry is een moederfiets met het comfort van een transportfiets, de ideale combinatie voor de vrouwelijke liefhebbers! Deze fiets bevat 3 Shimano Nexus versnellingen, extra ruimte tussen het zadel en het stuur, lage instap en een bagagedrager die geschikt is voor alle kinderzitjes. Dit model is beschikbaar in de tijdloze kleuren groen, mat-grijs en mat-zwart. De combinatie van deze specificaties maakt het natuurlijk een echte moederfiets!

Moederfiets aanbieding

Voor de gebruikers met een wat lager budget biedt Spirit ook de Spirit Mona N3 aan. Dit model lijkt erg op de Spirit Carry, maar heeft net een ander uiterlijk en is iets goedkoper. Ook dit model bevat 3 Shimano Nexus versnellingen, heeft een Shimano Trommelrem en V-brake voorwiel en een dubbele pootstandaard. Het verschil zit hem ook in de framemaat, de Spirit Carry moederfiets heeft een framemaat van 55 cm en de Spirit Mona N3 heeft een framemaat van 53 cm. Ook deze fiets is beschikbaar in de tijdloze kleuren groen, mat-grijs en mat zwart.

Over Spirit

Spirit is een fietsenmerk uit Nederland dat wordt gevoerd door Spirit bikes en geheel wordt ontwikkeld in eigen beheer. U zal voor een Spirit fiets nooit teveel betalen, terwijl u wel gebruik kunt maken van de optimale rijeigenschappen. Spirit streeft namelijk altijd naar de beste beste kwaliteit voor de scherpste prijzen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het design van de fietsen. Spirit is een bewegend merk en dit brengen wij terug in de variatie aan modellen, het kleurgebruik en de prints. Deze zijn stuk voor stuk anders en passen bij de trends van het jaar. Daarnaast is Spirit een betrouwbare fietsen groothandel en worden de fietsen altijd op tijd geleverd. Het merk Spirit heeft in totaal 137 verkooppunten, waarvan 116 in Nederland, 17 in België, 2 in Duitsland, 1 in Engeland en 1 in Ierland.  

Contact

Wilt u een moederfiets kopen of heeft u een vraag over onze andere damesfietsen? Wees dan vooral niet bang om contact met ons op te nemen! U kunt ons bereiken op info@spiritbikes.nl of bellen op 085-0160047. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 - 18:00. Onze klantenservice streeft ernaar om uw e-mail altijd binnen 1 werkdag te beantwoorden.