Kinderfietsen

Bent u op zoek naar een goede en veilige kinderfiets voor uw dochter of zoon? Dan bent u bij Spirit Fietsen aan het juiste adres! Spirit is een Nederlandse fietsenmerk en wordt geheel in eigen beheer gevoerd en ontwikkeld.

Kinderfiets kopen

Onze kinderfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten. De fietsen beginnen bij een kinderfiets 12 inch en eindigen bij een kinderfiets 26 inch. Na wielmaat 26 inch, stappen de meeste kinderen over op een volwassen damesfiets of een volwassen herenfiets. Bij Spirit kunt u terecht voor kinderfietsen met een vrolijk en opvallend design, maar ook als u bijvoorbeeld fietsen wilt inkopen met een wat rustiger design, zijn wij daar de geschikte plaats voor. Voor de meisjes die van vrolijke pasteltinten houden is de Spirit Omafiets 14 inch een leuk model, de lichtgroene kinderfiets 14 inch bevat zijwielen, een terugtraprem en een voor en achter reflector. Zo bent u ervan verzekerd dat elk kind hier veilige ritjes op kan maken! Voor de jongens in de leeftijdscategorie van 5 tot 9 jaar biedt Spirit ook de Spirit Cargo transportfiets. Deze stevige jongensfiets is voorzien van een stevige voor- en bagagedrager, ideaal voor de jongens die bijvoorbeeld op een sport zitten en veel bagage mee moeten dragen. Ook bevat de fiets een gesloten kettingkast om vuil bij de ketting te voorkomen.

Kinderfiets wielmaten

De Kinderfietsen hebben natuurlijk verschillende maten voor verschillende leeftijden. Om het makkelijk te maken hebben wij even een overzicht gemaakt van de wielmaten met de bijbehorende leeftijden:

● kinderfiets 12 inch - 3 tot 4 jaar

● kinderfiets 14 inch - 4 tot 6 jaar

● kinderfiets 16 inch - 4 tot 6 jaar

● kinderfiets 18 inch - 4 tot 8 jaar

● kinderfiets 20 inch - 5 tot 8 jaar

● kinderfiets 22 inch - 5 tot 9 jaar

● kinderfiets 24 inch - 8 tot 10 jaar

● kinderfiets 26 inch - 9 tot 12 jaar

Over Spirit

Het merk Spirit komt uit Nederland en wordt gevoerd door Spirit Bikes, wat geheel wordt ontwikkeld in eigen beheer. Spirit streeft naar de beste prijs-kwaliteit verhouding, op deze manier wordt er dus nooit teveel voor een Spirit fiets betaald terwijl u wel gebruik maakt van de optimale rijeigenschappen. Er wordt daarnaast veel aandacht besteed aan het design van de fietsen. Spirit is een bewegend merk. Dit brengen wij terug in de wisselende modellen, het kleurgebruik en de verschillende prints op onze kinderfietsen. Deze zijn stuk voor stuk anders en zijn afgestemd op de trends van het jaar. Het merk Spirit heeft in totaal 137 verkooppunten, waarvan 116 in Nederland, 17 in België, 2 in Duitsland, 1 in Engeland en 1 in Ierland. Door de vele verkooppunten is er altijd wel een fietsendealer in de buurt waar u een Spirit fiets kunt kopen.

Contact

Wilt u een goedkope kinderfiets kopen of heeft u vragen over onze kinderfietsen? Wees dan vooral niet bang om contact met ons op te nemen! U kunt ons bereiken op info@spiritbikes.nl of bellen op 085-0160047. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 - 18:00. Onze klantenservice streeft ernaar om uw e-mail altijd binnen 1 werkdag te beantwoorden.